PRISER

FYSIOTERAPI

1. Konsultation indeholder grundig og professionel undersøgelse og udredning af din problematik. Konsultationen starter med en uddybende samtale og efterfølges af en fysisk undersøgelse af gældende problematik. Til slut gennemgås og opstartes en behandlingsplan i samarbejde med dig til bedst muligt at løse din problematik.

Introduktion til træningsterapi indeholder introduktion og udførlig gennemgang af de øvelser som skal gennemføres som en del af dit behandlingsforløb. Du vil modtage gennemgået program på enten video, mail eller i print. Konsultationstypen ligger oftest som en naturlig del af 1. konsultation. Introduktion til træningsterapi er en tillægsydelse og kan ikke stå alene som konsultation.

Normal behandling indeholder behandling på briks og/eller i træningslokale jf. din specifikke behandlingsplan udarbejdet til netop dig i samarbejde med din fysioterapeut. 

Opfølgende træningsterapi indeholder opfølgning af dit træningsprogram som er en del af dit behandlingsforløb. Konsultation gælder både ved rettelser og tilføjelser samt fornyelse af dit program. Konsultationstypen ligger oftest som en naturlig del af ”Normal behandling” hvori træningsterapi er en del af dit behandlingsforløb. Opfølgende træningsterapi er en tillægsydelse og kan ikke stå alene som konsultation.

Kort behandling indeholder en kort opfølgning eller afslutning på dit forløb og foregår oftest som en samtale og indebærer sjældent behandling på briks eller i træningslokale. 

TILGANG BÅDE MED OG UDEN LÆGEHENSVISNING

Priserne for fysioterapi er fastsat af overenskomsten for Danske Fysioterapeuter og justeres 2 x årligt. Sidste regulering skete pr. 1 april 2023. 

Til information pålægges der automatisk et gebyr ved sen afbud eller udeblivelse. Ved afbud senere end dagen før pålægges et gebyr svarende til prisen på konsultationen. Ved udeblivelse pålægges et gebyr på 500,- Dette bliver ligeledes informeret om ved booking af tid. 

Husk derfor altid at melde afbud eller ændring i din tid senest dagen før, så andre kan få glæde af din tid og vi alle slipper for trælse gebyrer! Afbud kan ske på telefon/sms 28766094 eller mail kontakt@lfys.dk. Såfremt du ikke træffer os telefonisk eller modtager bekræftigelse fra os med det samme vil du IKKE blive pålagt et gebyr, så længe afbudet er sendt/modtaget dagen før. 

MEDLEM AF DANMARK?

Vi samarbejder med sygesikring Danmark, hvorfor al indberetning sker helt automatisk igennem os, så snart du er oprettet i vores system. Der ydes tilskud fra Danmark både med og uden lægehenvisning.

Herunder kan du se, hvad “danmark” giver i tilskud til fysioterapi:

Tilskud gives i EU/EØS/UK

Fysioterapi
Gruppe 5
Gruppe 1
Gruppe 2
Første konsultation
133 kr.
133 kr.
133 kr.
Normalbehandling
88 kr.
88 kr.
88 kr.

HAR DU EN SUNDHEDSFORSIKRING?

Så samarbejder vi med samtlige forsikringsselskaber – heriblandt TRYG, PensionDanmark, Danica, Pensam, Dansk Sundhedsforskring, mm. Vi står for al afregning – du skal blot medbringe din betalingsgaranti fra forsikringsselskabet første gang og så klarer vi resten.

Er du i tvivl om dit forsikringsselskab dækker behandling ved os – så kontakt os gerne på 28766094 og så skal vi nok være behjælpelige i processen. 

TILLÆGSYDELSER TIL FYSIOTERAPI

INTRO/OPFØLGENDE TRÆNINGSTERAPI INKL. PROGRAM

70,-

LASERTERAPI, ULTRALYD ELLER AKUPUNKTUR

60,-

LASERTERAPI KOMBINERET MED ULTRALYDSBEHANDLING

100,-

TRÆNINGSELASTIK

55,-

TRÆNINGSBOLD

55,-

Der gives ikke tilskud ved lægehenvisning eller igennem sygesikring Danmark til laserterapi, ultralyd eller akupunktur, hvorfor ovenstående ydelser skal tillægges prisen for fysioterapi ved lægehenvisning. 

EL-TERAPI

LASERTERAPI

300,-

ULTRLYDSBEHANDLING

300,-

KOMBINERET BEHANDLING MED BÅDE LASER & ULTRALYD

400,-

TENS

280,-

OBS! Bookning af laserbehandling er forudsat at tilstanden er blevet udredt ved fysioterapeut eller egen læge. Behandlingen indeholder IKKE undersøgelse, manuel beh. eller genoptræning.

MASSAGE

MASSAGE (20min.)

210,-

MASSAGE (30min.)

310,-

MASSAGE (60min.)

550,-

OBS! Massage indeholder ikke udredning eller diagnosticering af skadesproblematik – kontakt fysioterapeut for dette

MOBABY

MOBABY HOLDTRÆNING,
6 ugers træning, 1 x ugentligt

500,-

MOBABYBOOTCAMP,
6 ugers træning, 2 x ugentligt
 
1.500,-

OBS! Du tilmelder og binder dig til et 6 ugers træningsforløb.

NATURFIT - VÆGTTABSFORLØB

8 UGERS VÆGTTABSFORLØB M. VÆGTANALYSE & KOSTVEJLEDNING,
8 ugers træning, 2 x ugentligt

1.999,-

FORLÆNG DIT FORLØB MED 8 UGER, 
8ugers træning, 2 x ugentligt
 
1.600,-
 
OBS! Du tilmelder og binder dig til et forløb.
 

PERSONLIG TRÆNING

1 PERSONLIG TRÆNINGSTIME M. VÆGTANALYSE & PROGRAMLÆGNING

600,-

PERSONLIG TRÆNINGSFORLØB M. VÆGTANALYSE OG KOSTVEJLEDNING
(6ugers forløb – 1 træning ugentligt)

3.100,-

– TRÆN 2 SAMMEN

3.900,-

PERSONLIG TRÆNINGSFORLØB M. VÆGTANALYSE OG KOSTVEJLEDNING
(6ugersforløb – 2 træninger ugentligt)

5.300,-

– TRÆN 2 SAMMEN

6.500,-

VÆGTANALYSE
(Gennemgang af data samt vejledning omkring træning og kost deraf)

400,-