HOLDTRÆNING

HOLDTRÆNING FOR ALLE!

Holdtræning for alle betyder, at ALLE uanset baggrund eller tidligere erfaring med træning kan deltage på vores hold. Holdet bliver tilpasset den enkeltes niveau, hvorfor alle kan være med og alle vil blive udfordret. Af samme årsag er vores hold kun på omkring 8-12 holddeltagere, da vi lægger stor vægt på kvalitet og udførsel af træningen.

Vi lægger stor vægt på at træning skal være ligeså sjovt som udfordrende, derfor gør vi meget ud af skabe en behagelig og god stemning på vores hold!

Vi arbejder ud af boksen og vores hold er noget helt specielt! 

Fælles for al vor træning på klinikken er, at underviseren er en autoriseret fysioterapeut, eller specifikt uddannet inden for det sundhedsfaglige område. Ved Liljensø Fysioterapi er det afgørende for os, at du føler dig i trygge hænder og får den rette vejledning.

Derfor er det også muligt at komme til træning ved os selvom man skulle have problemer med f.eks. ryg eller skulder. Vi vejleder dig til hvordan du bedst muligt træner, så du kan opnå en træning som både er skånsom såvel som styrkende. 

Tilføj din overskrift her

HOLDOVERSIGT

HOLDTYPER

OBS! Holdtyper/beskrivelse er under opdatering, så de stemmer vores nye holdplan

Morgenfruerne

GæveGutter

Natur hold

Planlagt start i 2023

Planlagt start i 2023

Planlagt start i 2023

PRISER & TILMELDING

Holdene bliver udbudt som bindende forløb på 6-20uger afhængig af hold. 

Pris er 80,- pr. gang(Enkelte forløb såsom MoBaby, Vægttabsforløb, Morgenfruerne, Gævegutter, GLAiD kan indeholde dele såsom konsultation, test, kropsanalyse, foredrag, mm. Hvorfor prisen er en anden for den samlede pakke)

RABAT! Ved tilmelding til flere sideløbende forløb. 

Man betaler for hele forløbet på en gang – betalingen kan dog deles op i rater uden ekstra gebyrer eller renter.

Tilmelding kan ske på mail: hold@lfys.dk 

eller via kontakt til klinikken på 28766094 

ellers kom forbi og så tilmelder vi dig!