HOLDTRÆNING

HOLDTRÆNING FOR ALLE!

Holdtræning for alle betyder, at ALLE uanset baggrund eller tidligere erfaring med træning kan deltage på vores hold. Holdet bliver tilpasset den enkeltes niveau, hvorfor alle kan være med og alle vil blive udfordret. Af samme årsag er vores hold kun på omkring 8-12 holddeltagere, da vi lægger stor vægt på kvalitet og udførsel af træningen.

Vi lægger stor vægt på at træning skal være ligeså sjovt som udfordrende, derfor gør vi meget ud af skabe en behagelig og god stemning på vores hold!

Vi arbejder ud af boksen og vores hold er noget helt specielt! 

Fælles for al vor træning på klinikken er, at underviseren er en autoriseret fysioterapeut, eller specifikt uddannet inden for det sundhedsfaglige område. Ved Liljensø Fysioterapi er det afgørende for os, at du føler dig i trygge hænder og får den rette vejledning.

Derfor er det også muligt at komme til træning ved os selvom man skulle have problemer med f.eks. ryg eller skulder. Vi vejleder dig til hvordan du bedst muligt træner, så du kan opnå en træning som både er skånsom såvel som styrkende. 

Tilføj din overskrift her

HOLDOVERSIGT

Nu har du muligheden for at gå på alle de hold du ønsker uden det koster ekstra. Du kan nemt og simple booke en plads på det hold du ønsker igennem vores nye online system yogo.  

Du kan vælge imellem alle nedenstående holdtyper med undtagelse af forløb såsom NaturFIT & MoBaby, mm., derudover har du også mulighed for at anvende vores træningssal til selvtræning på udvalgte tidspunkter, som kan ses og bookes online på lige fod med alle vores holdtilbud. 

Se vores holdplan og opret dig som bruger helt gratis på YOGO 

www.liljensoefysioterapi.yogo.dk

Her har du også mulighed for at tilmelde dig vores hold helt simpelt samt tegne et abonnement, købe et klippekort eller booke en gratis prøvetræning!

 

HOLDTYPER

DANSFIT

STEPFIT

PRISER & TILMELDING

Priserne forløber som abonnement med opkrævning hver måned enten via faktura eller PBS aftale

Fri træning på alle hold*

360,-/mdr.

Træning 1 x ugentligt**

280,-/mdr.

1o-turs klipperkort

850,-/pr. klipperkort

Prøvetime

GRATIS

*Forløb såsom NaturFIT, MoBaby, Glaid, mm. tæller ikke med i dette træningstilbud. 

**Du kan træne på hvilket som helst hold du ønsker, 1 x ugentligt, eller du kan træne på et specifikt hold, 1 x ugentligt. 

***Ved mindre end 4 tilmeldte på et hold den pågældende dag forbeholder vi os retten til at aflyse holdet. Der kan forekomme ændringer i holdplanen ifm. ferie.

BETALING

Betaling sker igennem vores nye system YOGO. Betalingen kan også ske på klinikken ifm. holdtræning. 

SYGEFORSIKRING DANMARK

Medlem af Danmark? Få refunderet dele af udgiften på enkelte hold, hvis træningen er en del af dit behandlingsforløb og tager udgangspunkt i genoptræning eller forebyggende træning af en skade, lidelse eller diagnose. Da Danmark har ændret sine regler omkring tilskud til holdtræning – afhænger dette tilskud nu også af hvilken gruppe man er medlem. 

TILMELDING

Tilmelding over YOGO

OBS! Du er først tilmeldt, når vi har bekræftet din tilmelding på mail samt modtaget din betaling for holdet. Medmindre andet er aftalt.