FYSIOTERAPI

FYSIOTERAPI VED LILJENSØ FYSIOTERAPI

VI ER IKKE BANGE FOR AT TAGE FAT I PROBLEMET

Liljensø Fysioterapi er en manuel klinik, hvor vi arbejder ud fra en holistisk tankegang om at kroppen skal anskues som en hel og målet er at genskabe balance i bevægeapparatet før vi opstarter genoptræning, således at alle øvelser kan udføres korrekt og smertefrit, så vi undgår at tilføje til et kompensationsmønster som skaber ubalance i belastningen af kroppens led og muskler. 

Igennem fysioterapien arbejder vi med at optimere kroppens blodcirkulation, nervesystem, bindevæv, muskler, sene, knogler og led. 

Vi arbejder evidensbaseret og ud fra den nyeste viden med brug af anerkendte metoder indenfor både McKenzie, Mulligan, MET, McGills, mm. 

Liljensø Fysioterapi tager afsæt i, at hvert menneske er unikt og har forskellige behov og ressourcer, hvorfor vores behandling også afspejler netop dette.

VI KAN HJÆLPE DIG MED AT BLIVE SMERTEFRI

Ved os vil du blive mødt at et professionelt team af fysioterapeuter, hvis opgave er at lokalisere årsagen til dine smerter/gener igennem en uddybende samtale og grundig undersøgelse, hvorefter vi igennem behandling, vejledning og træning vil løse problematikken i samarbejde med dig.  

Vi behandler alle skader og lidelser i kroppen og kan hjælpe med alt fra kroniske tilstande til akut opstået skader til overbelastninger skader herunder men ikke begrænset til:

  • Sportsskader; (springerknæ, fibersprængning, forstuvning, mm.)
  • Arbejdsskader; (musearm, hold i nakken, tennisalbue mm.)
  • Hovedpine; (migræne, spændingshovedpine mm.)
  • Ryg- og nakkegener; (diksusprolaps, protusion, stenose, slidgigt mm.) 
  • Skuldergener; (frosen skulder, impingement, scapula dyskenisi, mm.) 
  • Gigtsygdomme (leddegigt, artrose mm.)
  • Bindevævssygdomme; (ehlers danlos, fibromyalgi, mm.)
  • Neurlogiske sygdomme; (apoplexi, sklerose, parkinsson mm.)
  • Genoptræning efter sygdom eller operation

VI TILBYDER BEHANDLING BÅDE MED OG UDEN LÆGEHENVISNING, SÅ DU KAN FÅ HJÆLP NÅR DU HAR BRUG FOR DET!

Så har du smerter?
LAD OS HJÆLPE DIG ALLEREDE IDAG!

Priserne for fysioterapi er fastsat af overenskomsten for Danske Fysioterapeuter og justeres 2 x årligt. Sidste regulering skete pr. 1 oktober 2022. 

Du kan derfor få tilskud på klinikken ved lægehenvist fysioterapi jvf. andre klinikker indenfor overenskomsten. 

Vi samarbejder med sygesikring Danmark, hvorfor al indberetning sker helt automatisk igennem os, så snart du er oprettet i vores system. Der ydes tilskud fra Danmark både med og uden lægehenvisning.

Vi samarbejder ligeledes med samtlige forsikringsselskaber – heriblandt TRYG, PensionDanmark, Danica, Pensam, Dansk Sundhedsforskring, mm. Vi står for al afregning – du skal blot medbringe din betalingsgaranti fra forsikringsselskabet første gang og så klarer vi resten.


LÆS MERE OM VORES PRISER HER

Til information pålægges der automatisk et gebyr ved sen afbud eller udeblivelse. Ved afbud senere end dagen før pålægges et gebyr svarende til prisen på konsultationen. Ved udeblivelse pålægges et gebyr på 500,- Dette bliver ligeledes informeret om ved booking af tid. 

Husk derfor altid at melde afbud eller ændring i din tid senest dagen før, så andre kan få glæde af din tid og vi alle slipper for trælse gebyrer! Afbud kan ske på telefon/sms 28766094 eller mail kontakt@lfys.dk. Såfremt du ikke træffer os telefonisk eller modtager bekræftigelse fra os med det samme vil du IKKE blive pålagt et gebyr, så længe afbudet er sendt/modtaget dagen før.