FUNKTIONEL PULS/STYRKE

FUNKTIONEL PULS/STYRKE VED LILJENSØ FYSIOTERAPI

Vil du gerne opleve at træning kan være ligeså sjovt som hårdt?

Vil du gerne blive stærkere, mere atletisk og opnå en bedre kondition?

Vil du gerne bidrage til et sundere og længere liv med færre skader og smerter?

Vil du gerne kunne træne uden at bekymre dig om at gøre noget forkert?

SÅ ER FUNKTIONEL PULS/STYRKE FOR DIG!

Funktionel Puls/styrke udfordrer din styrke og puls og garanterer sved på panden.

Funktionel træning stammer oprindeligt fra fysioterapien og bygger på filosofien om, at den menneskelige krop er skabt til at bevæge sig. Siden hen er konceptet blevet videreudviklet og er i dag bedre kendt under navne som crossfit, x-fit og crossgym.

Træningen tager udgangspunkt i kroppens naturlige bevægemønster, hvor vi igennem helkropsøvelser arbejder både med styrke, hastighed og power kombineret med balance og smidighed.

Vi arbejder ud af boksen, hvor du på timen bliver udfordret hvad angår både puls, styrke og smidighed. Derudover er timen også altid fyldt af smil og latter!

Træningen er anderledes, sjov og udfordrende og ømme muskler er garanteret efter træning.

Vi tager afstand fra traditionel styrketræning i maskiner og arbejder i stedet helkropsorienteret ved brug af remedier som kettlebells, vægtstænger, battlerope, dæk og meget andet.

Holdet er for ALLE da vi justerer øvelserne til den enkelte.

Desuden lægges der også meget vægt på en holistisk tilgang, hvor kost, psyke og restitution også spiller en vigtig rolle, ligesom det er vigtigt, at træningen er udfordrende og afvekslende.

Træningen kan foregå både inden- og udendørs, hvor vi gør brug af naturen omkring Christiansfeld og Hejlsminde.

På alle vores hold vil du blive set og hørt, dvs. kvaliteten er i top og vi sikrer, at alle øvelser bliver udført korrekt!
Det betyder til gengæld også, at du ikke kan gemme dig i mængden og vi presser dig derfor til det yderste hver eneste time!

Så kom og hver med på en af vores absolut mest populære hold!

BOOK PLADS PÅ DET NÆSTE HOLD HER! 

Har du spørgsmål eller ønsker du mere info er du altid velkommen til at kontakte os på kontak@lfys.dk eller sende os en sms på +4528766094